Montagecenter

In onze montagewerkplaats kan u o.a. terecht voor de montage van uw trekhaak, banden of caraudio en hifi.

Trekhaken
Onze geschoolde medewerkers plaatsen vaste, afneembare en wegklapbare trekhaken van de merken Bosal, GDW, en Brink. Zelfs de meest recente wagens met boordcomputer kunnen bij ons worden voorzien van een trekhaak.

Trekhakencentrum

Banden
Ook voor het monteren en uitbalanceren van banden beschikken we over een moderne werkplaats met de meest moderne machines. Op deze manier worden uw banden vakkundig en zonder schade vervangen en gemonteerd.

Bandencentrum

Multimedia
Of het nu gaat over de plaatsing van autoradio of navigatie of carkit: in onze werkplaats kan het allemaal volgens uw wens en voorkeur. Plaatsen van DVD schermen, carkits, subwoofers en versterkers; Het kan allemaal.

Multimediacentrum

Accessoires
Verder monteren we allerhande accessoires voor auto, bestelwagen en 4×4. Verstralers, dakdragers en imperialen, winches, bullbars en sidesteps, standverwarming, sportluchtfilters, … Informeer u naar de mogelijkheden.

Accessoires

Tuning
Wij hebben ook een installatiedienst voor motortuning. Via inbouw van Tuningbox en Pedalbox kunnen we het vermogen , het koppel en het reactiegedrag van uw wagen gevoelig verbeteren. Tot 25% verbeterde prestaties.

Tuningcentrum